Wie is Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksewaard?

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in een kapsalon besloot Patricia van der Linden uit Klaaswaal om voor zichzelf te beginnen en Vice Versa thuiskapster te worden.

Ze kocht een smart en sinds 3 januari 2003 toert Patricia met veel plezier door de Hoeksche Waard.

Patricia (directie/kapster)
Patricia (directie/kapster)

Wilt u direct contact opnemen?
Dat kan!

Voor een complete metamorfose of het onderhouden van uw huidige kapsel bent u bij Vice Versa uw thuiskapster in de regio Hoeksewaard aan het juiste adres. Graag komt Patricia bij u thuis om uw haar te knippen, kleuren of te permanenten.

Door een druk gezinsleven kan een bezoek aan de kapper plannen een uitdaging zijn.

Maar een thuiskapper komt wanneer u dat wilt. Uw kinderen kunnen spelen tot ze aan de beurt zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn kunnen het als prettig ervaren (zeker met slecht weer) als de kapper aan huis komt. Een kappersbezoek is toch iets dat elke 5-6 weken terugkomt.

Als je haar goed zit voel je je meteen een stuk prettiger. Een mobiele kapper heeft geen kosten voor de huur van zijn of haar pand en is daarom aanzienlijk goedkoper dan een bezoek aan de kapper in een salon.

U hoeft uw kappersbezoek dus niet langer uit te stellen! Woont u in Klaaswaal of ergens in de buurt? Bel de thuiskapster op en zij komt naar u toe, wanneer u dat wilt! Wat wilt u nog meer? Een kapper aan huis!